mad med mere Rødovre ApS

Buffeter - min 8 pers.

Slagterbuffet 1

• Oksehøjreb, anrettet koldt på fad.
• Kyllingebryst, nordisk marineret.
• Hjemmelavede små frikadeller (2 stk.)
• Bagte flødekartofler m. bacon og løg.
• Sprød salat med årstidens grøntsager og dressing.
• Stenovnsbagt kuvertbrød, hertil kuvertsmør.

Vis mere
Pr. person
Kr.
135,00

Slagterbuffet 2

• Lakseceviche, citrusmarineret og vendt med urter, ærteskud, forårsløg, agurk og æble.
• Oksehøjreb, anrettet koldt på fad.
• Grisemørbrad, marineret efter årstiden og anrettet koldt på fad.
• Kyllingesalat med ristede cashewnødder og sprøde æbletern.
• Nye kartofler, marineret i hjemmelavet persillepesto.
• Sprød salat med årstidens grøntsager med dressing.
• Stenovnsbagt kuvertbrød, hertil kuvertsmør.

Vælg mellem følgende dessert
• Belgisk chokoladetriologi, anrettet på en smagfuld mandelbund, pyntet med frisk frugt.
• Hindbær- og hvidchokoladebar, toppet med en blank hindbærgele, pyntet med frisk frugt.

Vis mere
Pr. person
Kr.
215,00