mad med mere Rødovre ApS

Slagterens Festmenu

Forret

• Varmrøget laks, anrettet med en cremet peberrodspuré, tranebærsylt og ærteskud.
• Stenovnsbagt kuvertbrød, hertil kuvertsmør.

Hovedret

• Helstegt oksemørbrad i svampekåbe.
• Braiseret spidsbryst af gris, ”sous vide”-tilberedt og honningglaseret.
• Sprød salat med årstidens bær og grønt, hertil sennepsvinaigrette
• Spidskålssalat, vendt med bagte gulerødder, saltede nødder og nordiske urter.
• Smagfulde nye kartofler, bagt i ovn med vesterhavsost, havsalt og frisk timian.
• Pommes Anna med hvidløg, svøbt i hjemmelavet lufttørret Rødovre Skinke.
• Tzatziki, rørt på græsk yoghurt og smagt til med hvidløg.

Sauce bordelaise

• Foccaciabrød fra Restaurant Gilleleje Havn.

Dessert

• Chokoladebar med sprød mandelbund og pirrende saltkaramel, hertil en quenelle af chokolademousse og årstidens frugtcoulis.

Minimum 15 personer.

Pris pr. person kr. 325,-