mad med mere Rødovre ApS

Kolde borde

Koldt bord 1

Er De under 10 personer, varmer De selv maden, vejledning medfølger.

• Røget laks, hertil røræg og grønne asparges.
• Slagterens rullepølse med rødløg og sky.
• Ribbensteg, hertil syltede agurk og rødkål.
• Leverpostej, hertil bacon og stegte svampe.
• Roastbeef med hjemmerørt remoulade, ristede løg og revet peberrod.
• Vesterhavsost og brie med frisk frugt og årstidens kompot.
• Rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, fedt, smør og kiks.

Minimum 6 personer. 

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00

Koldt bord 2

Er De under 10 personer, varmer De selv maden, vejledning medfølger.

• Marinerede sild, hertil karrysalat og æg.
• Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
• Små frikadeller (2 stk), hertil rødkål.
• Kamsteg, hertil syltede agurk og rødkål.
• Leverpostej, hertil bacon og stegte svampe.
• Mørbradbøf, hertil bløde løg, stegte svampe og flødesauce.
• Vesterhavsost og brie med frisk frugt og årstidens kompot.
• Rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, fedt, smør og kiks.

Minimum 6 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Koldt bord 3

Er De under 10 personer, varmer De selv maden, vejledning medfølger.

• Stegte sild, hertil rødløg.
• Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
• Gravad laks, med rævesovs og dild.
• Æg og rejer med mayonnaise, citron og stenbiderrogn.
• Mørbradbøf, hertil bløde løg, stegte svampe og flødesauce.
• Hønsesalat med bacon og stegte svampe.
• Cremet frugtsalat med frisk frugt og knust chokolade.
• Vesterhavsost og brie med frisk frugt og årstidens kompot.
• Rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, fedt, smør og kiks.

Minimum 6 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
195,00