mad med mere Rødovre ApS

Platter

Platte 1

• Marinerede sild, hertil carrysalat og æg.
• Landskinke, hertil røræg og grønne asparges.
• Hjemmelavet paté med saltagurk, oliven og peberfrugt.
• Roastbeef med hjemmerørt remoulade, ristede løg og revet peberrod.
• Kamsteg, hertil syltede agurker og rødkål.
• Cremet frugtsalat med frisk frugt og knust chokolade.
• Franskbrød og rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, smør og fedt

Minimum 2 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
145,00

Platte 2

• Stegte sild, hertil rødløg.
• Krebsehalesalat med dild og citron.
• Krospegepølse med sky og løgringe
• Røget laks, hertil røræg og grønne asparges.
• Leverpostej med bacon og stegte svampe.
• Vesterhavsost og cremet cognacost med frisk frugt.
• Kiks, franskbrød og rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, smør og fedt

Minimum 2 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
155,00

Platte 3

• Røget ål, hertil røræg og purløg.
• Kamsteg, hertil syltede agurker og rødkål.
• Hønsesalat med bacon og stegte svampe.
• Æg og rejer med mayonnaise, citron og stenbiderrogn.
• Slagterens Frikadelle, hertil rødkål.
• Vesterhavsost og cremet cognacost med frisk frugt.
• Kiks, franskbrød og rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn, smør og fedt

Minimum 2 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
165,00