mad med mere Rødovre ApS

Receptioner

Reception 1

• Lakserilette med syltede rødløg og rugbrødschips fra Restaurant Gilleleje Havn.
• Kanapéer (2 stk.) anrettet koldt på fad.
• Skinkemoussé pyntet med udskåret agurk
• Tyndt skåret roastbeef pyntet med sprøde løgringe og saltagurk
• Spinatroulade fyldt med laks, dild og cremet flødeost.
• Charcuterivarer, efter årstid.  
• Vesterhavsost, udskåret og med frisk frugt.

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
110,00

Reception 2

• Røget laks på rugbrødsbidder, pyntet med rygeostecreme og radisecrudité.
• Rødovre Skinke, hjemmelavet og modnet minimum et år, hertil melon.
• Krydret kødbolle serveret med tzatziki.
• Sliders med Pulled Pork, BBQ dressing og coleslaw.
• Wraps fyldt med årstidens grøntsager og tyndt skåret roastbeef, dertil dijonmayonnaise.
• Pannacotta med årstidens frugtcoulis.
• Vesterhavsost, udskåret og med frisk frugt.

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
130,00