mad med mere Rødovre ApS

Fisk - portionsanrettet

Lakseceviche, citrusmarineret og vendt med urter, ærteskud, forårsløg, agurk og æble 
 Kr. 40,00
Lakserilette pyntet med syltede rødløg og sprøde rugbrødschips fra Restaurant Gilleleje Havn 
 Kr. 40,00
rygeostcreme, radisecrudité, rugchips og grønne asparges 
 Kr. 40,00

Kød - Varmt. De skærer selv

Hjemmelavet små frikadeller (3 stk. pr. pers) 
 Kr. 25,00
Kyllingespyd, marinerede (3 stk. pr. pers) 
 Kr. 25,00
Fyldt kyllingebryst med lufttørret Rødovre Skinke 
 Kr. 40,00
Oksehøjreb med krølfedt og krydderurter 
 Kr. 65,00
Lammekølle med krydderurter, hvidløg og havsalt 
 Kr. 65,00
Kalveculotte, marineret efter årstiden 
 Kr. 65,00

Kød - Koldt. Anrettet på fad

Grisemørbrad, marineret efter årstiden 
 Kr. 40,00
Glaseret skinke 
 Kr. 40,00
Kalkunbryst, ”sous vide”-tilberedt med krydderurter og tomat 
 Kr. 40,00
Oksehøjreb 
 Kr. 45,00

Kartofler

Kartoffelsalat, smagt til med sennep og pyntet med purløg og rødløg 
 Kr. 25,00
Sprøde kartofler med havsalt 
 Kr. 25,00
Nye kartofler, bagt i ovn med Vesterhavsost, havsalt og timian 
 Kr. 30,00
Nye kartofler marineret i persille, hvidløg og rødløg 
 Kr. 30,00
Bagte flødekartofler med bacon og løg 
 Kr. 30,00
Pommes Anna med hvidløg, svøbt i lufttørret Rødovre Skinke 
 Kr. 30,00

Brød

Rugbrødschips fra Restaurant Gilleleje Havn 
 Kr. 10,00
Stenovnsbagt kuvertbrød, hertil kuvertsmør 
 Kr. 15,00
Foccaciabrød fra Restaurant Gilleleje Havn 
 Kr. 15,00

Salater

Agurk-og gulerodsstave, hertil humus 
 Kr. 15,00
Sprød salat med årstidens grøntsager og dressing 
 Kr. 25,00
Frisk tomatsalat, rødløg, balsamicoglace og cremede mozzarellabrud 
 Kr. 25,00
Pastasalat med persillepesto, bagte søde tomater og ærteskud 
 Kr. 25,00
Broccolisalat med tranebær, rødløg og knust bacon 
 Kr. 25,00
Cremet waldorfsalat med sprøde grønne æbler og valnødder 
 Kr. 25,00
Bønnesalat med blancherede bønner, feta og knust bacon 
 Kr. 25,00
Bulgursalat vendt med syltede rødløg, agurk og friske koriander 
 Kr. 25,00

Saucer/dressinger Lev. kolde, vejledning medfølger

Tzatziki, rørt på græsk yoghurt og smagt til med hvidløg 
 Kr. 10,00
Humus med olivenolie 
 Kr. 10,00
Hjemmelavet persillepesto, smagt til med nødder, Vesterhavsost, havsalt og hvidløg 
 Kr. 10,00
Bearnaisesauce 
 Kr. 15,00
Pebersauce på madagaskarpeberkorn 
 Kr. 15,00
Rødvinssauce 
 Kr. 15,00
Svampesauce, cremet og med kraftig svampe smag 
 Kr. 15,00

Desserter - portionsanrettet

Pannacotta med årstidens frugtcoulis 
 Kr. 35,00
Osteanretning, serveres med frisk frugt og årstidens kompot 
 Kr. 35,00
Klassisk æbletærte, hertil råmarinerede bær og cremet vaniljeskum 
 Kr. 35,00
Chokolademousse rørt på Callebaut chokolade, pyntet med flødeskum, chokolade og bær 
 Kr. 40,00
Hindbærbavarois pyntet med frisk frugt (Hindbær - og citronmousse på en mandelbund) 
 Kr. 40,00
Belgisk chokoladetriologi pyntet med frisk frugt 
 Kr. 40,00